Souhlas s ukládáním cookies

  1. Cookies a další podobné technologie

Na našich stránkách používáme soubory cookies, což jsou malé textové soubory umístěné na Vašem zařízení, které nám umožňují Vaše zařízení poznat při Vaší další návštěvě. Souborů cookies existuje mnoho druhů a slouží rozdílným účelům, pokud daný soubor cookie nepotřebujeme nezbytně nutně k provozování našich stránek, požádáme Vás před jeho uložením o udělení souhlasu, případně se budeme řídit tím, jak jste nastavili ukládání souborů cookies ve Vašem prohlížeči.

Podle toho, kdo soubory cookies na Vaše zařízení ukládá a dále s nimi pracuje, se cookies dělí na soubory cookies první strany, které vytváří přímo daná internetová stránka, tedy my. Tyto soubory slouží zejména k zajištění správného fungování těchto stránek. Cookies třetích stran nejčastěji slouží marketingovým účelům, ale umožňují rovněž sdílet obsah sociálních sítí nebo vkládat videa. Podrobnosti jsou uvedeny níže pro jednotlivé soubory cookies, které používáme.

 

  1. Czech Aviation FC s. r. o., Erbenova 877, 293 01 Mladá Boleslav, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek www.leteckyklub.cz. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu správce.

 

  1. Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google, dále zpracovatelům : Online Strategy s.r.o., sídlem Masarykovo nábř. 246/12, 110 00 Praha 1.

 

  1. Platnost je uvedena u jednotlivých cookies.

 

  1. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány prostřednictvím:
  • Google Analytics a Google Adwords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na: https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

 

  1. Vezměte prosím na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
  • Požadovat po správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává.
  • Vyžádat si u správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit.
  • Požadovat po správci výmaz těchto osobních údajů – výmaz správce provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy správce.
  • V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

 

  1. Z hlediska funkce, kterou jednotlivé cookie plní, lze cookie rozdělit na:
  • konverzní, které nám umožňují analyzovat výkon různých prodejních kanálů
  • trackingové (sledovací), které v kombinaci s konverzními pomáhají analyzovat výkon různých prodejních kanálů
  • remarketingové, které používáme pro personalizaci obsahu reklam a jejich správnému zacílení
  • analytické, které nám pomáhají zvýšit uživatelské pohodlí našeho webu tím, že pochopíme, jak jej uživatelé používají

 

  1. Nastavení správy cookies v prohlížečích:

Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace prosím použijte nápovědu Vašeho prohlížeče.

Možnosti nastavení správy cookies v rámci hlavních prohlížečů naleznete zde:

Chrome: zde

Edge: zde

Internet Explorer: zde

Firefox: zde

 

  1.   Společnost Czech Aviation FC s. r. o. shromažďuje na svých webových stránkách následující cookies:

 

Typ Název Typ Expirace Zrušení
Cookies třetích stran  Google analytics
(_ga, cid, utmv, utmz, utma, utmb, utmc)
 Analytické, trackingové  3 roky  Dle prohlížeče
Cookies třetích stran  AdWords Analytické, trackingové  3 měsíce  Dle prohlížeče